Knack Roeselare verslaat Prefaxis Menen met 1-3 in Beker van België

Redactie KW

Met een 1-3-zege bij Prefaxis Menen speelde Knack Roeselare woensdagavond een goede uitgangspositie bij elkaar voor de terugwedstrijd in de kwartfinale van de Beker van België. Knack won met 18-25, 27-25, 16-25 en 20-25.

Net als Knack sneuvelde Menen vorig seizoen in de halve finale van de Beker van België. In een goed gevulde sporthal Vauban stonden Prefaxis Menen en Knack Roeselare voor het eerst dit seizoen tegenover elkaar in een wedstrijd met inzet. Knack begon goed aan de wedstrijd en won makkelijk set 1 met 18-25. In de tweede set kwam Prefaxis beter in de wedstrijd en Knack begon minder te presteren van op de servicelijn. De ingekomen en sterk serverende Tervaportti probeerde het tij nog te keren, maar Menen stelde gelijk : 27-25.

In de derde en vierde set ging Knack door op het elan van het einde van set 2. Op enthousiasme konden de bezoekers de wedstrijd controlerend uitspelen. Met deze 1-3-zege heeft Knack alvast een goede uitgangspositie beet voor de terugwedstrijd op woensdag 28 november in Schiervelde.

(LB)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare, Izegem en Leie

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.