Knack Roeselare verliest openingsmatch play-offs van Maaseik met 0-3

Volleybalteam Knack Roeselare is de nacompetitie slecht gestart. Op de openingsspeeldag van de play-offs kreeg het een oppermachtig Maaseik op bezoek. Knack kreeg een 0-3 om de oren.

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN

Roeselare werd woensdagavond niet gespaard van pech: voor de eerste wedstrijd van de play-offs zag coach Dominique Baeyens op de ochtendtraining zijn opposite Hendrik Tuerlinckx met een geblokkeerde rug uitvallen. En tijdens de match verloor Knack ook receptie-hoek Ruben Van Hirtum met een enkelblessure.

De afwezigheid van Tuerlinckx woog op Knack, dat bij 14-16 in de eerste set de de rol definitief moest lossen. De eerste set werd 20-25 voor de Limburgers.Ook in set twee vond Knack geen antwoord op de landskampioen. Via 5-8 en 12-16 ging ook de tweede set naar Maaseik: 15-25.

Bij 5-10 leek Knack ook in set drie op weg naar een afstraffing, maar Paulides loodste zijn team naar 11-11 én 19-20. Maaseik hield echter het hoofd koel en had met 21-25 de overwinning op zak.

Zaterdag speelt Roeselare bij Antwerpen zijn tweede match van de play-offs. Winst is een must als Knack ook dit jaar niet naast de finale van de play-offs wil grijpen.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode (edities Roeselare, Izegem, Tielt)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.