Knack Roeselare opnieuw onderuit tegen Asse-Lennik

Drie dagen na de bekeruitschakeling door Asse-Lennik bleek Roeselare opnieuw een maatje te klein voor de nummer twee uit Liga A. Het verloor met 3-2.

Volleybalteam Knack Roeselare kreeg zaterdagavond de kans om zich te wreken voor de bekeruitschakeling van afgelopen woensdag. Toen werd Roeselare in eigen huis met 0-3 vernederd door Asse-Lennik, samen met Maaseik momenteel de sterkste ploeg van het land.

In het derde duel tussen beide ploegen op rij (twee keer beker en nu competitie) kwam Knack zaterdagavond meteen 0-2 op achterstand (25-15 en 25-21). Vanaf set drie gooide Dominique Baeyens zijn team om: Nico Freriks mocht opnieuw naar de huppelhoek en ook Hendrik Tuerlinckx bleef langs de kant. Met Sam Deroo als opposite kwam Knack terug tot 2-2 (21-25 en 23-25), maar in de tiebreak bleek de thuisploeg toch iets te sterk voor een moedig Knack: 25-12.

Roeselare telt nu al tien punten achterstand op Maaseik en drie op Asse-Lennik. Er worden nog vijf wedstrijden gespeeld in Liga A, daarna starten de play-offs.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.