KBK Ichtegem verliest vier punten door verkeerde familienaam op wedstrijdblad

Redactie KW

Consternatie bij krachtbalclub KBK Ichtegem: de dames uit eerste nationale verliezen vier punten door een fout op het wedstrijdblad in de match tegen Buggenhout. “Een ramp”, zo klinkt het op de Keiberg.

De dames van KBK waren uitstekend begonnen aan het seizoen. Ze verloren nog geen enkele wedstrijd en droomden al stilletjes van nog een titel. Maar aan die droom komt nu dus bruut een eind. Er stond immers een verkeerde familienaam op het wedstrijdblad van Ichtegem-Buggenhout en het scheidsrechterscomité besliste deze week om de overwinning om te zetten naar een forfait-nederlaag.

Speelsters Nele Bolle reageert aangeslagen. “Ik snap dat ze een boete geven als zoiets gebeurt, maar ons die verdiende punten afnemen vind ik heel erg. Alle papieren van de speelsters op het terrein waren in orde, er is enkel een menselijke fout gebeurd bij het aantekenen. Dat kan gebeuren en we nemen die persoon absoluut niets kwalijk.” De Ichtegemnaren willen de beslissing van het scheidsrechterscomitĂ© wel nog aanvechten.

(BCI)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.