Ismaila N’Diaye terug in A-kern KV Kortrijk

Redactie KW

Na enkele maanden verkommeren in de B-kern heeft de trainersstaff van KV Kortrijk Ismaila N’Diaye terug opgevist voor de A-kern. De Fransman was een van de zes spelers die weg moesten bij KVK, maar hij krijgt nu dus eerherstel.

In de tweede helft van het vorige seizoen verziekte een aantal spelers de sfeer binnen de KVK-entourage. Het bestuur en de trainersstaff maakte daar in het tussenseizoen komaf mee. Onder meer Ernest Nfor moest weg, voor de anderen werd een oplossing gezocht: Landry Mulemo vond onderdak in Turkije, Kévin Dupuis keerde terug naar Chateauroux en recent nog werd het contract van Blanstel Koussalouka ontbonden. Voor Ismaila N’Diaye en Alassane També werd een oplossing gezocht, maar zij raakten niet weg in de transferperiode en moesten met de B-kern trainen.

N’Diaye (25) kreeg maandag de bevestiging dat hij voortaan opnieuw met de A-kern mag meetrainen. De Frans-Sengalese middenvelder speelde in twee seizoenen 45 wedstrijden voor KV Kortrijk. També moet voorlopig verder trainen met de B-kern.

(CDW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.