Fredrik Stenman (Club Brugge) heeft het ziekenhuis verlaten

Redactie KW

Club Brugge-verdediger Fredrik Stenman heeft dinsdagmiddag het ziekenhuis mogen verlaten. De Zweed werd er maandag geopereerd aan de achillespees. Die scheurde hij tijdens de competitiewedstrijd van Club tegen Kortrijk zondag (2-1).

“De operatie is uitstekend verlopen, dat was mijn eerste zorg”, aldus de linksachter. “Nu mag ik al naar huis en kan ik er de nodige rust nemen, nog een stap richting herstel.” De ex-speler van FC Groningen voelde zich minder goed dan maandag. “Ik voel iets meer pijn dan na de operatie, de narcose is volledig uit mijn lichaam. In mijn hoofd zit het wel al een stuk beter.” De steun van de fans doet hem deugd. “Ik vind het super dat de fans blijven posten op de Facebook-pagina van Club”, vertelt hij. “Ik ga de tijd nemen om alles te lezen, ik zal alle steun echt wel kunnen gebruiken.”

In de nasleep van de blessure werd er beslist om een nieuwe grasmat aan te leggen in het Jan Breydelstadion. Coach Christoph Daum zei dat “boeren zelfs hun koeien niet op zo’n akker zouden laten grazen”. De plannen voor een nieuwe grasmat dateren al van 26 januari, maar ook Cercle en de stad Brugge moeten hun fiat geven.

(BELGA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.