Frederik Vanderbiest en KV Oostende leggen in Spanje de basis voor tweede competitiehelft

Redactie KW

In het Spaanse Estepona bereidt KV Oostende zich voor op de resterende negen competitiewedstrijden, waarin de kustjongens het behoud willen veiligstellen.

KV Oostende trainde zondag tweemaal. In de voormiddag stond er een oefenstonde van twee uur op het programma. Om 16 uur volgde dan nog een anderhalf uur durende training. Coach Frederik Vanderbiest is lovend over de accommodatie in Estepona. “Het hotel is schitterend en ook het veld ligt er perfect bij”, aldus de Oostendse trainer. “Het is de eerste keer dat KV Oostende een buitenlandse stage organiseert en daar ben ik onze voorzitter heel dankbaar voor. Dit zijn de ideale omstandigheden om ons voor te bereiden op de rest van het seizoen.”

KVO speelt de komende dagen nog twee oefenwedstrijden. Op dinsdag 7 januari speelt de kustploeg tegen het Duitse FSV Mainz en donderdag is ADO Den Haag de tegenstander. “In die oefenwedstrijden zal ik alle aanwezige spelers voldoende speelgelegenheid geven. Niemand zal meer dan 45 minuten spelen per wedstrijd.”

(KPL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.