Fietsen Devos en De Porcherie organiseren nieuw wielerevent ‘Strade Vive – Bikefest’ in Sint-Eloois-Vijve

vlnr) Tony Devos (Fietsen Devos), Simon Vansteenkiste, Laurent Van Parys (De Porcherie), Maxim Declercq (De Porcherie), Anton Godecharle & Tom Verhelst, de organisatoren van het nieuw wielerevent in Waregem, kijken halsreikend uit naar de eerste editie. © Strade Vive Bikefest
Redactie KW

Op zaterdag 4 maart 2023 vindt de eerst editie plaats van het Strade Vive – Bikefest. Dat is een nieuw wielerevent met start & finish aan horeca- en eventzaak De Porcherie te Sint-Eloois-Vijve.

Er zijn uitgestippelde fietsroutes voor zowel cyclisten als VTT’ers met afstanden voor elk niveau. Voor de wielertoeristen is er een route van 67 of 108 kilometer met snelle stukken en bekende passages van de voorjaarsklassiekers. De mountainbikers kunnen kiezen uit een toer van 35, 52 of 75 kilometer met technische uitdagingen, passages door privébossen en nieuw te ontdekken singletracks.

Strade Bianche

De naam Strade Vive verwijst naar de voorjaarsklassieker de Strade Bianche die ook die dag gereden wordt. Na het fietsen is er namelijk een afterparty met de voorjaarsklassieker op groot scherm, dj’s en aangepast entertainment in de Porcherie. Deelnemers worden in de watten gelegd met een warme hap en een frisse Kwaremont. Daarnaast zullen er ook verschillende standen zijn met o.a. een teststand “Vossies Famous Bikefest” met professionele fietsen van Fietsen Devos.

De ticketverkoop start op zaterdag 14 januari via www.myticketshop.be. Meer info kan teruggevonden worden op social media van Strade Vive Bikefest of via de website van fietsendevos.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier