Efficiënt Sassport Boezinge nekt Winkel Sport

Met een goal in de openingsfase en helemaal op het eind won de thuisploeg met 2-0.

De wedstrijd begon nochtans moeilijk voor Sassport Boezinge. Sint-Eloois-Winkel had na vijf minuten een eerste grote kans, maar stuitte op de doelman. Even later was de thuisploeg aan zet. Brecht Verdonck speelde na tien minuten knap in op Cédric Devloo, die puik afwerkte. Winkel Sport kreeg daarna de betere kansen, maar ging rusten met een achterstand.

Na de pauze waren de bezoekers technisch veel sterker. Sint-Eloois-Winkel verzamelde een rist kansen, maar was onmondig voor doel. Vijf minuten voor affluiten gaf Brecht Verstraete de genadeslag. Hij plaatste een vrije trap mooi naast het muurtje en zette zo de 2-0 op het bord.