Dwars door Beveren gaat online met Strava-app

Dwars door Beveren kan niet doorgaan, maar krijgt wel een online alternatief. © SB
Redactie KW

De loopwedstrijd Dwars door Beveren stond gepland op 13 juni, maar zal door de coronamaatregelen nu digitaal gelopen worden via de mobiele app Strava.

Hiervoor moet je je lid maken van de Stravaclub ‘dwarsdoorbeveren’ en je activiteit die dag markeren als race. Vervolgens post je een link naar je activiteit in een bericht op de Stravaclub en wordt er gevraagd een leuke foto te maken en deze te posten op Instagram en/of Facebook met de tags #ddb2020 #vanrsl #strava8800.

Dwars door Beveren is een organisatie van brandweer Roeselare. Met dit online alternatief hopen ze toch enigszins een verschil te maken voor vzw Pinocchio, want alle deelnemers aan de digitale loop kunnen vrijblijvend een bijdrage storten op BE 24 7310 4142 5338.

Goodiebag voor brandweer

Om de brandweercollega’s een hart onder de riem te steken, schenken Mulder NV, Dwars door Beveren en enkele trouwe sponsors een goodiebag aan alle Roeselaarse brandweerlieden. “Zo willen we hen extra motiveren om deel te nemen aan de online loopwedstrijd. Alsook willen we alle brandweerlui en ambulanciers bedanken voor de uitzonderlijke inspanningen in moeilijke omstandigheden tijdens de afgelopen weken.” (SBR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier