Daan Van Gijseghem biedt zijn excuses aan en aanvaardt sanctie

Redactie KW

Club Brugge en Daan Van Gijseghem hebben vandaag rond de tafel gezeten naar aanleiding van het ongeval van de speler afgelopen woensdagavond in Rumbeke-Roeselare. In het gesprek heeft Daan Van Gijseghem uitgebreid zijn spijt betuigd. Hij is zich ten volle bewust van het feit dat zijn gedrag onaanvaardbaar was en in niets strookt met wat Club Brugge van zijn profvoetballers verwacht. De centrale verdediger beseft ook de draagwijdte van de gebeurtenissen. Hij aanvaardt dan ook de sancties die hem woensdag al door de clubleiding zijn opgelegd.

Club Brugge heeft van zijn kant nog eens duidelijk gemaakt dat het zwaar tilt aan de feiten, maar laat de speler niet vallen. Club zal Van Gijseghem tijdens zijn schorsing intensief begeleiden op fysiek en mentaal vlak.

Daan Van Gijseghem: “Ik besef dat mijn roekeloos gedrag onverantwoord was. De voorbije dagen heb ik daar voortdurend aan moeten denken. Ik bied de club en alle mensen die ik op deze manier ontgoochelde mijn oprechte excuses aan. Ik aanvaard de opgelegde sancties, ben Club Brugge dankbaar dat ik een nieuwe kans krijg en zal dan ook volop gebruik maken van de mentale en fysieke begeleiding die de club me biedt om dergelijke fouten in de toekomst te vermijden. Intussen zal ik mij ook met volle inzet engageren voor de organisatie van activiteiten voor revaliderende slachtoffers van verkeersongevallen.”

(BS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.