Club Brugge vraagt spelerslicentie aan voor 41-jarige keeperstrainer

© BELGA
Redactie KW

Club Brugge heeft een spelerslicentie aangevraagd voor de 41-jarige keeperstrainer Ricardo Lopez. Dat maakte Club Brugge vrijdag bekend.

“Ricardo was tot voor zes maanden nog actief bij het Spaanse Osasuna. Versleten is hij zeker nog niet. Dat werd de afgelopen dagen op training meer dan duidelijk”, aldus Club-trainer Michel Preud’homme. “De aanvraag voor een licentie gebeurde hoofdzakelijk uit voorzorg, rekening houdend dat Sven Dhoest aan het revalideren is en ook Vladan Kujovic nog niet honderd procent fit is.”

“Knoop rond Tchité nog niet doorgehakt”

Over de terugkeer van aanvaller Mémé Tchité naar de A-kern werd nog geen definitieve beslissing genomen. De voormalige goalgetter van onder meer Standard, Anderlecht en het Spaanse Santander zit bij Club op een zijspoor en traint er al geruime tijd mee met de beloften. “Er werden met alle betrokken partijen al goede gesprekken gevoerd, maar de knoop werd nog niet doorgehakt. Dat zal tijdens het weekend of ten laatste begin volgende week gebeuren”, besloot Preud’homme.

Zondagavond naar Kortrijk

Zondagavond om 18 uur staat Club Brugge in de slotwedstrijd van de elfde speeldag in de Jupiler Pro League voor het burenduel op bezoek bij KV Kortrijk, steevast een lastige verplaatsing voor FCB. Club staat met een knappe 26 op 30 op de tweede plaats in de stand. KV Kortrijk volgt op de zevende plaats met zestien punten.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier