Club Brugge: Leekens blijft aan

© BELGA
Redactie KW

De positie van Georges Leekens staat al even ter discussie. Blauw-Zwart presteert ondermaats, en dat vertaalt zich in een 0 op 9 in de competitie, en Europees verlies tegen Newcastle. Vanmiddag heeft de club gepraat met Leekens. Uitkomst van dat gesprek is dat Leekens aanblijft, maar het gemor bij de supporters neemt stilaan toe, zeker na het verlies van gisteren op Lierse.

Club kwam nochtans snel op voorsprong, maar raakte in de wedstrijd steeds moeilijker door de Lierse verdediging. Uiteindelijk ging Blauw-Zwart met 3-2 onderuit. De Bruggelingen zakken naar een vierde plaats.

Zondag al is de volgende competitiewedstrijd, uitgerekend tegen Zulte Waregem, dat aan een sterk seizoen bezig is. Na de 4-1 zege tegen Charleroi en een gedeelde leidersplaats met Anderlecht is het zelfvertrouwen groter dan ooit.

Club Brugge behoudt haar vertrouwen in Leekens, want een ontslag zou de club al snel een paar miljoen euro kosten. Een verlies tegen Zulte-Waregem zondag kan die beslissing allicht snel doen keren.

(JV)

Meer in het nieuws op Focus en WTV vanaf 18u00.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.