Club Brugge eindigt met acht en verliest

In de topper van de 25e speeldag heeft Racing Genk zondag met 1-0 gewonnen van Club Brugge. Marvin Ogunjimi scoorde het enige doelpunt van de partij in de 58e minuut. Brugge beleefde een echte pechavond en beëindigde de wedstrijd met acht. Vargas is lange tijd out.

Al in de zevende minuut kreeg Brugge een eerste tegenslag te verwerken, toen Ronald Vargas met een knieblessure naar de kant moest. In de 53e minuut moest Brugge met tien voort. Vadis Odjidja werd door scheidsrechter Laurent Colemonts met een tweede geel naar de kleedkamers gestuurd. Na 78 minuten stonden de Bruggelingen nog met negen op het terrein. Kapitein Carl Hoefkens kon door een hamstringblessure niet meer voort en trainer Adrie Koster had net zijn tweede en derde wissel doorgevoerd. In de slotminuut mocht ook nog Ivan Perisic met een tweede gele kaart inpakken.