Bronzen kwaliteitslabel voor Fusion Club en ZVV Cercle Brugge

Woensdagavond ontvingen Fusion Oostende en ZVV Cercle Brugge als eerste en enige West-Vlaamse clubs het bronzen kwaliteitslabel voor hun jeugdwerkingDit label werd overhandigd door de voorzitter (Hugo Wuyts) en sporttechnisch coördinator van de VZVB, Joris Bigaré, in aanwezigheid van de leden van West-Vlaamse bestuursleden (Eric Icket en Hendrik Degryse).

Fusion Oostende is nog maar twee jaar jong. Deze erkenning is een waardering voor de inzet van alle Fusion-medewerkers maar is bovendien ook een stimulans voor het samenwerkingsverband ‘voetballend Oostende’ van schepen Arne Deblauwe waarvan hopelijk in 2014-2015 de eerste concrete acties kunnen worden opgestart.

“We hebben de ambitie om de kwaliteit van onze jeugdwerking nog beter te maken en hopen dan ook volgend jaar het zilveren label te halen,” zegt Bruno Lamelyn. .” Het beleidsplan Fusion 2.0 dat net werd goedgekeurd, vormt onze leidraad. Het deed ons vooral veel plezier dat de gastspreker van de Vlaamse Sportfederatie in zijn toelichting Fusion en de Fusion bewegingsacademie voor kleuters enkele keren als good practice presenteerde.”

(FRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.