Broers Thiers geven forfait voor laatste Belcarwedstrijd

Frank en Hans Thiers hebben beslist om niet aan de laatste wedstrijd van de Belcarcompetitie deel te nemen. De Oostendse broers zijn nog te erg onder de indruk van het dodelijke ongeval begin oktober.

Het broederpaar en het team zijn diep geschokt en zwaar onder de indruk van het ongeval in de pitlane waarbij de Nederlander Herman Veraa spijtig genoeg overleed aan zijn verwondingen.

“Uit respect voor Herman, zijn familie en zijn vrienden zijn we tot een unaniem besluit gekomen om deze slotmanche van het kampioenschap niet te rijden”, aldus een aangeslagen Frank Thiers.

“Het hele team en vooral Hans zijn nog steeds zwaar onder de indruk en het zal tijd vragen om dit drama te verwerken. Langs deze weg willen we de andere teams vragen om als teken van medeleven voor Herman en zijn familie een zwart lintje aan de spiegel te bevestigen. We vinden amper woorden om uit te leggen hoe vreselijk we het vinden dat een man, gepassioneerd door autosport, het slachtoffer wordt van een ongeval tijdens het beleven van zijn passie”, besluit Frank.

(JS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.