Eerste landelijke

Basket SKT Ieper One opende het seizoen nog niet tegen Phantoms Boom Two, door quarantaine in de eigen rangen.

KB Oostende Bredene One is na de promotie nieuw in de reeks. De troepen van coach Henk Rondelez kregen met Kortrijk Spurs Two meteen een heel zware derby voorgeschoteld. Kortrijk won met 39-69 na een 18-36 voorsprong aan de rust. Laurie Lefebvre scoorde 17 punten voor de bezoekers, Patsy Verleene 13 voor Bredene.

De damesploeg van Avanti Brugge One kreeg de B-ploeg van eersteklasser Sint-Katelijne-Waver over de vloer, al speelden er heel wat dames van het team uit eerste klasse mee. Het werd dan ook een eenrichtingswedstrijd (36-88). Eline Verbeest scoorde 15 punten voor Avanti.

Tweede landelijke

Wytewa Roeselare doekte de One op, waardoor de Two na promotie de nieuwe One werd en in tweede landelijke speelt. Op de openingsspeeldag stond een interessant duel met het ambitieuze Blue Stars Brugge One op de agenda. Wytewa haalde het met 44-68. Verkruysse werd topschutter met 16 punten. Bij Blue Stars was die eer voor Acke (14 punten).

Het door spelerstekort geteisterde Mibac Middelkerke One begon dan toch met een uitgedunde kern van zeven speelsters aan de nieuwe competitie. Op bezoek bij LDP Donza werd met 64-41 verloren. Bij de rust stond het al 37-18. Morgane Peel tekende 17 punten aan.

De Two-ploeg van Basket Waregem verloor met 58-60 van Houtem. Desmet was goed voor 13 punten.

Tot slot was er nog een West-Vlaamse derby tussen Avanti Dames Brugge Two en Kortrijk Spurs Three. Kortrijk haalde het vlot met 41-78. Struyve scoorde 10 punten voor Brugge, Bevernage 15 voor Kortrijk.

Basket SKT Ieper One opende het seizoen nog niet tegen Phantoms Boom Two, door quarantaine in de eigen rangen. KB Oostende Bredene One is na de promotie nieuw in de reeks. De troepen van coach Henk Rondelez kregen met Kortrijk Spurs Two meteen een heel zware derby voorgeschoteld. Kortrijk won met 39-69 na een 18-36 voorsprong aan de rust. Laurie Lefebvre scoorde 17 punten voor de bezoekers, Patsy Verleene 13 voor Bredene.De damesploeg van Avanti Brugge One kreeg de B-ploeg van eersteklasser Sint-Katelijne-Waver over de vloer, al speelden er heel wat dames van het team uit eerste klasse mee. Het werd dan ook een eenrichtingswedstrijd (36-88). Eline Verbeest scoorde 15 punten voor Avanti.Wytewa Roeselare doekte de One op, waardoor de Two na promotie de nieuwe One werd en in tweede landelijke speelt. Op de openingsspeeldag stond een interessant duel met het ambitieuze Blue Stars Brugge One op de agenda. Wytewa haalde het met 44-68. Verkruysse werd topschutter met 16 punten. Bij Blue Stars was die eer voor Acke (14 punten). Het door spelerstekort geteisterde Mibac Middelkerke One begon dan toch met een uitgedunde kern van zeven speelsters aan de nieuwe competitie. Op bezoek bij LDP Donza werd met 64-41 verloren. Bij de rust stond het al 37-18. Morgane Peel tekende 17 punten aan. De Two-ploeg van Basket Waregem verloor met 58-60 van Houtem. Desmet was goed voor 13 punten. Tot slot was er nog een West-Vlaamse derby tussen Avanti Dames Brugge Two en Kortrijk Spurs Three. Kortrijk haalde het vlot met 41-78. Struyve scoorde 10 punten voor Brugge, Bevernage 15 voor Kortrijk.