Zes Oostendenaars in het All Star Game

Dusan Djordjevic is een van de Oostendenaars die zal deelnemen aan het All Star Game. © VDB
Redactie KW

In het All Star Game van de basketliga in Lange Munte te Kortrijk, donderdagavond 27 december, nemen voor het eerst ook niet-Belgen deel. De Oostendse coaching-staff leidt het team World, de coaching-staff van Antwerp Giants stuurt het team Belgium in de goede richting.

Nadat de supporters in een fanvoting vooral kozen voor Ismael Bako, Domien Loubry en Paris Lee, vulden alle EuroMillions Basketball League-coaches de teams tot selecties van twaalf man aan.

In team World spelen Paris Lee, Dave Dudzinski en Jae’Sean Tate (Antwerp Giants), Matt Mobley, Dario Hunt en Quincy Ford (Charleroi), Amin Stevens, Chris Smith en Caleb Walker (Brussels), Dusan Djordjevic en Chase Fieler (Oostende) en Chris Jones (Bergen).

In het Team Belgium treden aan: Domien Loubry (Brussels), Thomas Akyazili, Hans Vanwijn en Ismael Bako (Antwerp Giants), Axel Hervelle en Alexandre LIbert (Charleroi), Elias Lasisi, Jean-Marc Mwema, Yannick Desiron en Vincent Kesteloot (Oostende), Tito Casero-Ortiz (Okapi Aalstar) en Idris Lasisi (Bergen).

Waar de fans geen enkele speler van Oostende in de basissen gestemd hadden, hebben de coaches er dus zes in de definitieve selectie geplaatst. Leuk is ook dat de broers Lasisi, Elias van Oostende en Indris van Bergen, nu eens in hetzelfde team basketten. In de dunkcontest mag onder meer Vincent Kesteloot zijn meest spectaculaire moves bovenhalen. Voor de driepuntcontest werd geen enkele scherpschutter van Oostende geselecteerd. Evenmin voor de skills-challenge.

De deuren openen om 17.15 uur, de individuele wedstrijden vatten om 18.15 uur aan, de wedstrijd om 20 uur.

Tickets: orangeallstargame.be Volwassenen betalen ? 12. Kinderen jonger dan dertien jaar betalen ? 7.

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier