Winsol sponsort BC Oostende voor de Beker van België

Vanessa Flamez (links) met Marijke Schaepelinck en Kimberly Gebbert van BC Oostende. © MF
Redactie KW

Winsol wil als Belgisch bedrijf haar vakmanschap meten met de topprestaties van BC Oostende in hun strijd naar de 19de beker van België.

“Het is een strategische keuze om te kiezen voor een topclub zoals landskampioen BC Oostende, dat zich in zijn segment eveneens als A-merk profileert en bovendien reeds jaren actief is op internationaal niveau. Het is ons een genoegen om voor deze strijd naar de Beker van België deze warme en gedreven club als shirtsponsor te mogen steunen in hun wedstrijden”, zegt Jens Hautekeete, verantwoordelijke marketing en communicatie bij Winsol.

Derde doorslaggevende wedstrijd

“Dit seizoen liggen er boeiende opportuniteiten te rapen voor nieuwe of bestaande partners. Deze keer worden de wedstrijdshirts voor The Bpost Cup van de halve finales en mogelijk de finale gedragen door een sterke West-Vlaamse partner”, reageert Vanessa Flamez, commercieel directeur van BC Oostende, op de samenwerking.

“Met dit partnership wil Winsol zich identificeren met een Belgische topploeg die het merk erg visibel maakt bij jong en oud”

“Winsol, met vestigingen in heel België, is hiermee de trotse partner voor alvast twee wedstrijden, back-to-backgames voor de halve finale. Hopelijk volgt dan ook die derde doorslaggevende wedstrijd, namelijk de finale op zondagnamiddag 11 maart in Vorst Nationaal. Met dit partnership wil Winsol zich identificeren met een Belgische topploeg die het merk erg visibel maakt bij jong en oud. De doelgroep van ‘complete’ gezinnen, uitgerekend de doelgroep van veel basketfans, leunt nauw aan bij de strategische positionering van Winsol”, aldus Vanessa Flamez.

Winsol staat voor Belgisch vakmanschap en wordt erkend als de specialist en ontwikkelaar op vlak van schrijnwerk, ramen en deuren, rolluiken, screens, garagepoorten, luifels, terrasoverkappingen, raamdecoratie en balustrades.

Andere partners

Winsol, met oorsprong en productie in Izegem, vergezelt hiermee op de BCO-shirts Casino Oostende, Soetaert-Soiltech en Volvo Automobilia.

(MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier