Waregem opnieuw leider na overwinning tegen Melco Ieper 74-79

Melco heeft geen zevende opeenvolgende overwinning behaald. In de spannende wedstrijd tegen Bent Schoenen waregem werd nipt verloren: 74-79.

Waregem komt zo aan de leiding in de Top Division Men 1. Met 1 match minder heeft BS Waregem nu 2 punten voor op Melsele. Melco staat nu vijfde in het klassement

Met punten van Chada en Vanthournout stonden de bordjes na 1 minuut opnieuw gelijk 2-2. Spaens die volgend seizoen naar Waregem trekt bracht zijn Melco op voorsprong maar opnieuw kon Waregem via Van Vooren gelijk maken en zo ging het eerste quarter steeds op en af om uiteindlijk in het voordeel van Waregem uit te draaien 16-18.

Deze eerste 10 minuten werden meteen het spelbeeld voor de rest van de wedstrijd. Guillemyn en Mariën gaven pas in de slotfase de doodsteek aan Melco.