De starting five van KBGO begon heel overtuigend aan de partij. Vanuit een goede verdediging werd vlot gescoord (21-9). Antwerpen drong aan in het tweede quarter, maar de thuisploeg bleef de partij vlot controleren om met een verdiende voorsprong de rust in te gaan (35-26).

Na de pauze tekenden de bezoekers onmiddellijk present (35-31), maar Kotrulja met een driepunter en een score diepte de kloof weer uit. Van 46-33 ging het naar 60-47. In het slotquarter kwam de zege niet meer onder druk. Antwerpen slaagde af en toe eens binnen de grens van tien punten te komen, maar KBGO reageerde telkens gevat.

KBGO: Buysschaert 23, Kotrulja 23, Botuli 13, Van der Vuurst de Vries 14, Delplancq 2, Bin Musema Fundi 2, Lemke 2.

De starting five van KBGO begon heel overtuigend aan de partij. Vanuit een goede verdediging werd vlot gescoord (21-9). Antwerpen drong aan in het tweede quarter, maar de thuisploeg bleef de partij vlot controleren om met een verdiende voorsprong de rust in te gaan (35-26).Na de pauze tekenden de bezoekers onmiddellijk present (35-31), maar Kotrulja met een driepunter en een score diepte de kloof weer uit. Van 46-33 ging het naar 60-47. In het slotquarter kwam de zege niet meer onder druk. Antwerpen slaagde af en toe eens binnen de grens van tien punten te komen, maar KBGO reageerde telkens gevat.