Het All-Star Game van het West-Vlaamse basketbal was vroeger een event dat niet alleen veel volk lokte, maar ook bij de spelers en coaches enorm leefde. Enkele jaren geleden stopte het plots. Heel wat spelers reageerden ontgoocheld en misten deze afsluiter van het seizoen. Wesley Mahieu, speler van VK Iebac Ieper, zet het evenement opnieuw op de kalender.

Ondertussen is er ook al een datum en locatie bekend. Het All-Star Game West-Vlaanderen 2020 zal op zaterdag 25 april in de sporthal van VK Iebac Ieper plaatsvinden. Meer details over wat er op de agenda staat en hoe de spelers geselecteerd worden volgt nog.

Organisator Wesley Mahieu is blij dat hij het evenement opnieuw op de kaart kan zetten. "Ik wou het All-Star game terug van onder het stof halen omdat dit een zeer populair evenement is", klinkt het bij Mahieu. "Een selectie uit de kuststreek neemt het daarbij telkens op tegen een selectie uit het zuiden van West-Vlaanderen. Ik wou met dit initiatief zorgen voor een ideale afsluiter van het basketbalseizoen. Dit voor alle basketballiefhebbers. Ik koos als plaats Ieper omdat basketbal al jaren en dag leeft in Ieper. Als je Ieper zegt, zeg je basketbal en omgekeerd. Welke invulling het evenement krijgt blijft nog even geheim. Dit omdat er nog onderhandelingen op de agenda staan met eventuele sponsors en ondernemingen. Bedoeling is om met alles zo snel mogelijk naar buiten te komen. Ik wil alvast al de sponsors bedanken die mijn evenement willen ondersteunen alsook Basketbalclub VK Iebac voor hun samenwerking."

Wie de organisatie van het All-Star Game West-Vlaanderen wil volgen, kan terecht op de Facebookpagina door hier te klikken.

(BV)

Het All-Star Game van het West-Vlaamse basketbal was vroeger een event dat niet alleen veel volk lokte, maar ook bij de spelers en coaches enorm leefde. Enkele jaren geleden stopte het plots. Heel wat spelers reageerden ontgoocheld en misten deze afsluiter van het seizoen. Wesley Mahieu, speler van VK Iebac Ieper, zet het evenement opnieuw op de kalender.Ondertussen is er ook al een datum en locatie bekend. Het All-Star Game West-Vlaanderen 2020 zal op zaterdag 25 april in de sporthal van VK Iebac Ieper plaatsvinden. Meer details over wat er op de agenda staat en hoe de spelers geselecteerd worden volgt nog.Organisator Wesley Mahieu is blij dat hij het evenement opnieuw op de kaart kan zetten. "Ik wou het All-Star game terug van onder het stof halen omdat dit een zeer populair evenement is", klinkt het bij Mahieu. "Een selectie uit de kuststreek neemt het daarbij telkens op tegen een selectie uit het zuiden van West-Vlaanderen. Ik wou met dit initiatief zorgen voor een ideale afsluiter van het basketbalseizoen. Dit voor alle basketballiefhebbers. Ik koos als plaats Ieper omdat basketbal al jaren en dag leeft in Ieper. Als je Ieper zegt, zeg je basketbal en omgekeerd. Welke invulling het evenement krijgt blijft nog even geheim. Dit omdat er nog onderhandelingen op de agenda staan met eventuele sponsors en ondernemingen. Bedoeling is om met alles zo snel mogelijk naar buiten te komen. Ik wil alvast al de sponsors bedanken die mijn evenement willen ondersteunen alsook Basketbalclub VK Iebac voor hun samenwerking."(BV)