Vanessa Flamez nieuwe commercieel directeur voor BC Oostende

Arthur Goethals en Vanessa Flamez. (Foto MF)
Redactie KW

Maandag ging Vanessa Flamez aan de slag als nieuwe commercieel directeur van BC Telenet Oostende.

Vorig weekend won BC Oostende de laatste wedstrijd van de reguliere competitie met 87-79 van Antwerp Giants. De kustploeg lijkt meer dan klaar voor een vierde opeenvolgende titel. “In de play-offs beginnen we met een nieuwe competitie en vertrekt iedereen van nul. We zullen vanaf deze week meteen alert moeten zijn”, zei voorzitter Arthur Goethals maandagmorgen op een persbabbel. BCO vat de kwartfinale van de play-offs woensdag om 20.30 uur in de Sleuyter Arena aan tegen Pepinster. Twee dagen later vindt de terugwedstrijd plaats in Verviers.

Toptransfer voor commercieel team

De basketploeg stelde bovendien een nieuwe commercieel directeur voor. Begin november 2014 verliet Dries Slootmans BC Telenet Oostende voor de voetbalwereld. Hij ging er aan de slag bij AA Gent. Sinds afgelopen maandag is Vanessa Flamez in dienst als verantwoordelijke voor PR, business events en commerciële partners. “De sportwereld vormt voor mij een totaal nieuwe uitdaging. Basket is een erg dynamische sport en met die drive wil ik BC Telenet Oostende helpen uitbouwen”, zegt Vanessa, die bijna zes jaar actief was bij Voka West-Vlaanderen.

“In een sportorganisatie moet backoffice parallel groeien met frontoffice. Deze groei gebeurt door mensen net zoals je sportief af en toe eens een toptransfer moet realiseren. Dat is ons gelukt met de komst van Vanessa”, klinkt het nog bij voorzitter Arthur Goethals.

(MF)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht en editie Het Wekelijks Nieuws Kust, van vrijdag 8 mei

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier