"Na 11 dagen van windstilte is er weer transfernieuws te melden," zegt sportief manager Jurgen Van Marcke trots. "Met Lars De Lepeleire en met Aaron Van Vooren werd een nieuwe overeenkomst bereikt voor de komende 2 seizoenen.

De aalvlugge 25-jarige Avelgemnaar Lars De Lepeleire kwam 5 seizoenen geleden over van Wevelgem. Hij ontpopte zich al vlug tot een van de betere guards in 2e Nationale, nu TDM1. Met zijn snelheid en onnavolgbare acties groeide hij uit tot de grote publiekslieveling."

"Falco product Aaron Van Vooren (1994) verlengt ook zijn verblijf in Waregem. Aaron maakte net als coach Olivier Foucart 2 jaar geleden de overstap naar onze club. Na een eerder aarzelende start in TDM1, drukt hij meer en meer zijn stempel en wordt zo een heel een dominante center."

"Van de van Sint-Niklaas overgekomen Stijn De Clercq wordt afscheid genomen op het einde van het seizoen. Stijn zal dan 1 seizoen de kleuren van Bent Merkschoenen Waregem hebben verdedigd. Wij wensen Stijn veel succes in zijn verdere carrière."