Twee overwinningen deze week voor Melco Ieper

Louis Hazard (archiefbeeld) © VDB

Melco Ieper heeft een schitterende week achter de rug. Na de overwinning in de Beker van België op Woluwe werd thuis gewonnen van Basics Mesele (73-67), meteen de tweede overwinning in de competitie voor de Ieperlingen. Andermaal was Hazard de uitblinker met 20 punten.

Palinckx en Devacht plaatsten Melco binnen de minuut op een droge 5-0, waarmee de toon van het eerste quarter was gezet. Melco won dat quarter met 22-15. In het tweede quarter liep Melco zelf even uit tot een voorsprong van 14 punten 37-23 maar de laatste twee minuten kwam Melsele nog sterk opzetten: 37-32.

Melco zette opnieuw druk na de rust en met punten van Devos en Schepens eindigde het derde quarter in een mooie voorsprong voor de Ieperlingen 51-44. Melco controleerde dan de wedstrijd en het was Hazard die de eindstand vastlegde 73-67.