Fanvoting bepaalde dat drie van de vijf basisspelers van Team Orange spelers van BC Oostende zijn: Jean Salumu, Jean-Marc Mwema en Vincent Kesteloot. Tot hun basis behoren ook Hans Vanwijn (Antwerp Giants) en Domien Loubry (Brussels). Elke fan kon éénmaal per dag tussen 8 november en 10 december zijn favoriete home-grown spelers vermelden. In totaal werden 21.760 stemmen uitgebracht. De op dit moment hoogst geplaatste coaching staff in de EuroMillions Basketball League-rangschikking coacht een team. Dat is voor team Orange dus Oostende.

Alle EMBL coaches krijgen exact één week de tijd om de reservespelers te selecteren, maar ze mogen geen spelers uit eigen team oproepen. Op maandag 18 december worden de reserve-spelers + twee stand-by-spelers voor elk team bekend gemaakt.

De beste lange-afstand-shotters zie je aan het werk tijdens de Volvo 3pt contest. Op basis van hun statistieken in de competitie werden zes spelers geselecteerd waaronder de Oostendenaars Jean Salumu en Elias Lasisi.

Tickets zijn beschikbaar via orangeallstargame.be en kosten 10 euro. Toegang voor kinderen onder 13 jaar is gratis.

(PR)

Fanvoting bepaalde dat drie van de vijf basisspelers van Team Orange spelers van BC Oostende zijn: Jean Salumu, Jean-Marc Mwema en Vincent Kesteloot. Tot hun basis behoren ook Hans Vanwijn (Antwerp Giants) en Domien Loubry (Brussels). Elke fan kon éénmaal per dag tussen 8 november en 10 december zijn favoriete home-grown spelers vermelden. In totaal werden 21.760 stemmen uitgebracht. De op dit moment hoogst geplaatste coaching staff in de EuroMillions Basketball League-rangschikking coacht een team. Dat is voor team Orange dus Oostende.Alle EMBL coaches krijgen exact één week de tijd om de reservespelers te selecteren, maar ze mogen geen spelers uit eigen team oproepen. Op maandag 18 december worden de reserve-spelers + twee stand-by-spelers voor elk team bekend gemaakt.De beste lange-afstand-shotters zie je aan het werk tijdens de Volvo 3pt contest. Op basis van hun statistieken in de competitie werden zes spelers geselecteerd waaronder de Oostendenaars Jean Salumu en Elias Lasisi.Tickets zijn beschikbaar via orangeallstargame.be en kosten 10 euro. Toegang voor kinderen onder 13 jaar is gratis.(PR)