De Franse kampioen LDLC ASVEL Villeurbanne heeft zijn team versterkt met de Nigeriaanse center Tonye Jekiri (24, 2m13), die in het seizoen 2017-2018 bij Oostende nog de MVP van de finales van de playoffs was. Jekiri tekende een contract van één jaar.

Het voorbije seizoen speelde Jekiri voor het Turkse Royal Hali Gaziantep, waar hij in 31 competitiematchen een double-double (!) realiseerde. gemiddeld 12.8 punten, 10.2 rebounds en 2.2 assists. Volgend seizoen neemt Villeurbanne aan de Euroleague deel.

Daniel Goethals, de voorbije seizoenen coach van Kangoeroes en Bergen, tekent een akkoord voor twee jaar met Union Neuchatel, vorig seizoen kwartfinalist van de Zwitserse playoffs. "Big Dan" was vroeger speler van Sunair Oostende.

(PR)

De Franse kampioen LDLC ASVEL Villeurbanne heeft zijn team versterkt met de Nigeriaanse center Tonye Jekiri (24, 2m13), die in het seizoen 2017-2018 bij Oostende nog de MVP van de finales van de playoffs was. Jekiri tekende een contract van één jaar.Het voorbije seizoen speelde Jekiri voor het Turkse Royal Hali Gaziantep, waar hij in 31 competitiematchen een double-double (!) realiseerde. gemiddeld 12.8 punten, 10.2 rebounds en 2.2 assists. Volgend seizoen neemt Villeurbanne aan de Euroleague deel.Daniel Goethals, de voorbije seizoenen coach van Kangoeroes en Bergen, tekent een akkoord voor twee jaar met Union Neuchatel, vorig seizoen kwartfinalist van de Zwitserse playoffs. "Big Dan" was vroeger speler van Sunair Oostende.(PR)