Tom Pauwaert verlaat KBBC Oostkamp voor streekgenoot naar Racing Brugge One

© foto MD
Redactie KW

Na 4 jaar Oostkamp slaat Tom Pauwaert zijn tenten een paar kilometer verder op: volgend seizoen verdedigt hij de kleuren van Racing Brugge One.

Tom Pauwaert is nog maar 24 jaar, maar beleefde al enkele mooie jaren op hoog niveau. Na een jeugdopleiding bij Duinbergen en Knokke-Heist, kreeg hij in 2011 de kans om bij BC Oostende mee te trainen met de meervoudige kampioen. Later speelde hij ook nog met een dubbele licentie bij Duva Gistel/Oostende. Vanaf 2016 was hij in de Valkaart aan de slag, waar hij nu zijn vierde seizoen volmaakt. Hij speelde er in het eerste jaar nog samen met Jeroen Sercu en Pieter Maelegheer, die hij nu terugziet bij Racing Brugge.

Zowel de Merels als de Bears zitten momenteel op een perfect transferevenwicht. Bij Oostkamp verdwijnen twee spelers (naast Tom Pauwaert ook Mikhail Linskens), maar komen er ook twee nieuwelingen in de kern (Olivier Maes en Robin Vantoortelboom). Racing neemt afscheid van Glenn Vlamynck, maar verwelkomt dus Tom Pauwaert. Coach Gunther De Pauw sluit niet uit dat er nog iemand aangetrokken wordt.

(MD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier