Toch zes spelers van Filou Oostende op Orange All Star Game

Jean-Marc Mwema van Filou Oostende is een van de zes geselecteerden. © BELGA
Redactie KW

De finale selectie voor de Orange All Star Game tussen een Belgisch team en een Team World op donderdag 27 december in Sportcampus Lange Munte te Kortrijk is bekend.

Fans kozen via een votingprocedure tien spelers van enkel Antwerp Giants, Charleroi en Brussels voor de starting-five van beide teams. Alle EuroMillions Basketball League coaches hebben beide selecties nu met telkens zeven spelers aangevuld. Chase Fieler en Dusan Djordjevic behoren tot Team World. Elias Lasisi, Jean-Marc Mwema, Vincent Kesteloot en Yannick Desiron zijn de nieuwe namen bij Team België.

De coaching staff van Filou Oostende leidt Team World. Vincent Kesteloot is één van de drie deelnemers voor het dunk contest naast Chris Smith (Brussels) en Ismael Bako (Antwerp Giants).Voor de driepuntcontest werd geen enkele speler van Oostende geselecteerd.

Een deel van de opbrengsten die de Pro Basketball League uit de verkochte tickets voor de Orange all star game haalt, gaat naar SOS Kinderdorpen. Je kan hier meer over lezen op euromillionsbasketball.be.

Er zijn nog tickets beschikbaar via orangeallstargame.be! Volwassenen betalen ? 12. Kinderen jonger dan dertien jaar betalen ? 7.

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier