Tarbes opnieuw te sterk voor House of Talents Spurs

© (Foto ELD)
Redactie KW

Na de heenwedstrijd verloor House of Talents Spurs nu ook op het veld van GB Tarbes met 88-39. Daarmee is Kortrijk uitgeschakeld in de voorronde van de EuroCup.

De dames van Benny Mertens begonnen goed aan de partij. Een enthousiast geheel bleef in de buurt van de Franse topclub. 20-10 na 10 minuten. Tarbes bleef op zijn elan doorgaan, maar bij de bezoekers werd scoren moeilijker: 38-25 halfweg.

Na de koffie duwde de thuisploeg het gaspedaal volledig in. Scoren lukte nog amper in de derde periode. Van 38-25 ging het naar 49-27 en naar 64-31 na driekwart spelen.

In een overbodig vierde quarter liet Eva Devliegher het laatste Europese punt voor de Spurs noteren met nog drie minuten op de klok van op de vrijworplijn: 82-39. Eindstand 88-39. Hiermee zit het Europese avontuur erop voor House of Talents Spurs. Zaterdag kruist het de degens tegen Spirou Charleroi op de tweede speeldag van de competitie. Afspraak om 18u00 in de Lange Munte.

Speelden: S. Devliegher 3, Leire 5, Storme, Baelen 1, Heyse 4, Ducoulombier 3, E. Devliegher 7, Foucart 2, Duhamel 6, Herlihy 6, Van Thuyne 5. (ELD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier