Studenten organiseren tweede editie 3×3 Kortrijk Ballin op 8 april

Lukas Deruyck, Jarne Vandenabeele, Rune Verhellen en Yente Driessens organiseren Kortrijk Ballin.
Eddy Lippens
Eddy Lippens Medewerker KW

Studenten aan Howest Brugge Sport en Beweging Lucas Deruyck, Rune Verhellen, Jarne Vandenabeele en Yente Driessens organiseren op zaterdag 8 april de tweede editie van 3X3 Kortrijk Ballin.

“De bedoeling is deze sport nog meer in de kijker te zetten”, vertelt Jarne Vandenabeele. “Het evenement is een 3×3 basketbaltoernooi voor spelers van 16 tot 25 jaar. Een ploeg bestaat uit minimaal 3 en maximaal 4 leden. Het toernooi vindt plaats in de sportcampus Lange Munte. We willen de Amerikaanse stijl naar Kortrijk halen: met leuke muziek, het eten – inclusief Amerikaanse foodtruck –, de bar, de sfeer, de stijl en natuurlijk het streetbasket.”

Prijzen

“De prijzen voor de eerste drie teams zijn bonnen van 250, 200 en 150 euro, gesponsord door Bouncewear. De andere sponsors komen ook allemaal online op de sociale mediakanalen. Er zijn voorts een 3-point contest en een skills challenge, waarbij ook prijzen te winnen zijn. En er komen special guests. Niet te missen, dus.”

“Spreekt dit evenement jou aan? Is het iets voor iemand van je vrienden of kennissen? Ben je tussen de 16 en 25 jaar en heb je zin om een mooie sportieve dag te beleven? Dan is dit evenement voor jou ideaal!”

Scan de code

“Volg zeker onze Instagrampagina ‘Kortrijk Ballin’ en onze Facebookpagina ‘Kortrijk Ballin 2de editie’. Inschrijven kan via onze link, of scan simpelweg de QR-code op de affiches. De affiches hangen op vele plaatsen uit en de flyers zijn volop rond aan het gaan. Misschien ontdek je ze wel in je sportclub. Hopelijk zien we elkaar op het evenement. We beloven je dat dit een fantastische ervaring in je leven wordt.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier