Braian Angola (25j) kwam vorig seizoen pas medio april in de kern van Filou Oostende, maar hij paste zich meteen wonderwel aan. Angola werd zelfs verkozen tot MVP van de finales van de play-offs. Meteen lichtte Filou Oostende de optie in zijn contract. Angola had dan nog tijd tot deze week om eventueel de buy-out-clausule te gebruiken. Dat doet Angola dus niet.

Angola is een shooting guard die zowel een sterke drive als een driepuntshot heeft. Naast zijn sterk offensief spel is hij ontzettend snel en gretig in defensie. Deze zomer speelde Angola in de NBA Summer League voor Orlando Magic, waar hij gemiddeld in 19 minuten 4,8 punten scoorde, 1,5 assists uitdeelde en 1,5 rebounds per wedstrijd plukte.

(PR)

Braian Angola (25j) kwam vorig seizoen pas medio april in de kern van Filou Oostende, maar hij paste zich meteen wonderwel aan. Angola werd zelfs verkozen tot MVP van de finales van de play-offs. Meteen lichtte Filou Oostende de optie in zijn contract. Angola had dan nog tijd tot deze week om eventueel de buy-out-clausule te gebruiken. Dat doet Angola dus niet. Angola is een shooting guard die zowel een sterke drive als een driepuntshot heeft. Naast zijn sterk offensief spel is hij ontzettend snel en gretig in defensie. Deze zomer speelde Angola in de NBA Summer League voor Orlando Magic, waar hij gemiddeld in 19 minuten 4,8 punten scoorde, 1,5 assists uitdeelde en 1,5 rebounds per wedstrijd plukte.(PR)