Sijsele One lijdt logisch verlies bij Gembo

Redactie KW

Met slechts zeven spelers op het wedstrijdblad stond Sijsele One voor een onoverkomelijke opdracht op het veld van Gembo Borgerhout One. Het werd 82-65.

Sijsele begon slecht aan de wedstrijd en kreeg meteen 8-0 om de oren. Het weerwerk kwam er, maar was van tijdelijke aard, want van 10-7 ging het snel naar 23-11 en 25-14 na het eerste quarter.

Coach De Pauw kon zijn mannen toch weer bij de les brengen. De Baene lukte enkele driepunters en Delplancq (week na week beter en in deze wedstrijd zelfs topschutter) bracht zijn ploeg bijna helemaal terug: 36-35. De koffie werd genuttigd bij 43-38.

Ongeveer hetzelfde scenario in de tweede helft. Bij 59-49 leek de bezoekende veer te breken, want tot aan het eindsignaal van het derde quarter lukte geen enkele score nog (67-49), maar toch keerde enige dapperheid terug en weigerden De Coessemaeker, Verborgt en co de gevreesde afstraffing. Ze wonnen integendeel het laatste deel en konden met opgeheven hoofd van het veld stappen.

(MD)

Basket Sijsele One: MAES, DE COESSEMAEKER 15, VAN IMPE 3, VERBORGT 15, DELPLANCQ 17 (en 8 rebounds), De Baene 11, De Pourcq 4.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier