Serena-Lynn Geldof verlaat bubbel Belgian Cats

© (Foto BELGA)
© (Foto BELGA)
Redactie KW

Serena-Lynn Geldof zal de bubbel van de Belgian Cats in het Portugese Porto verlaten en terugkeren naar haar club Cadi La Seu in Spanje. Dat heeft de Belgische basketbond gemeld.

“Omwille van administratieve problemen bij de grensovergang tussen Spanje en Portugal krijgt Serena-Lynn Geldof geen toestemming om met de Belgian Cats mee te spelen”, klinkt het in een mededeling van de basketbond. “Zij zal dan ook de bubbel van de Belgian Cats in het Portugese Porto verlaten en terugkeren naar haar club Cadi La Seu in Spanje.”

De Belgische basketbalvrouwen wonnen donderdag in Matosinhos nabij Porto ook hun vijfde en voorlaatste EK-kwalificatieduel. De Cats versloegen Finland zonder veel moeite met 82-47 (ruststand: 39-32). De Belgische vrouwen waren voor de wedstrijd al zeker van EK-kwalificatie en de eerste plaats in groep G. Zaterdag (om 19u) spelen de Cats op de slotspeeldag nog tegen Portugal.

Geldof kwam donderdag al niet in actie, omdat ze ondanks negatieve coronatesten in isolatie verbleef. Portugal verplicht dit immers voor reizigers uit Spanje, waar Geldof speelt bij Cadi La Seu.

(Belga)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.