"De clubs kunnen niet spelen, hebben hun buitenlandse spelers naar huis moeten laten gaan en de grenzen zijn gesloten. Het heeft geen enkele zin meer de competitie voort te zetten", verklaarde Ilona Korstine, ceo van de liga.

Ekaterinburg sloot de reguliere competitie als autoritaire leider af. Meesseman en co bleven in twintig wedstrijden ongeslagen. Aan de play-offs wordt dus niet meer begonnen.

Bij de mannen is er geen kampioen "bij gebrek aan sportieve criteria". De mannen hadden de reguliere competitie nog niet beëindigd en niet elk team speelde evenveel wedstrijden.

"De clubs kunnen niet spelen, hebben hun buitenlandse spelers naar huis moeten laten gaan en de grenzen zijn gesloten. Het heeft geen enkele zin meer de competitie voort te zetten", verklaarde Ilona Korstine, ceo van de liga. Ekaterinburg sloot de reguliere competitie als autoritaire leider af. Meesseman en co bleven in twintig wedstrijden ongeslagen. Aan de play-offs wordt dus niet meer begonnen. Bij de mannen is er geen kampioen "bij gebrek aan sportieve criteria". De mannen hadden de reguliere competitie nog niet beëindigd en niet elk team speelde evenveel wedstrijden.