Dinsdagavond al had eersteprovincialer Vagant Kortrijk het niet onder de markt tegen Wervik uit derde provinciale. De Kortrijkzanen slaagden er uiteindelijk in een achterstand van 17 punten in de tweede helft nog weg te werken en met 73-71 te winnen.

Vrijdagavond kwam bekerhouder Basket Sijsele Two in actie bij Avelgem, leider in derde provinciale. Sijsele haalde het vlot met 57-83.

Ook vrijdag speelden BC RHK-Delrue Oostende One en KB Gistel Oostende Three een regelrechte stadsderby met de Final Four als inzet. Drie quarters lang kon KBGO de voorsprong houden, maar de thuisploeg nam alsnog de wedstrijd in handen in het vierde quarter. Milan Wintein scoorde op 2 seconden van het einde de winning goal (59-57).

Zaterdagavond stond nog een derby van tweedeprovincialers op de agenda. Favoriet BBC Izegem Two ging eerder verrassend onderuit tegen BBC De Westhoek Zwevezele Two (67-74).

In de halve finale speelt Vagant Kortrijk tegen BC RHK-Delrue Oostende. In het andere duel spelen BBC De Westhoek Zwevezele Two en Basket Sijsele Two tegen elkaar. Die matchen zijn gepland in het weekend van 26 april. De finale wordt gespeeld op 16 mei.

Dinsdagavond al had eersteprovincialer Vagant Kortrijk het niet onder de markt tegen Wervik uit derde provinciale. De Kortrijkzanen slaagden er uiteindelijk in een achterstand van 17 punten in de tweede helft nog weg te werken en met 73-71 te winnen.Vrijdagavond kwam bekerhouder Basket Sijsele Two in actie bij Avelgem, leider in derde provinciale. Sijsele haalde het vlot met 57-83.Ook vrijdag speelden BC RHK-Delrue Oostende One en KB Gistel Oostende Three een regelrechte stadsderby met de Final Four als inzet. Drie quarters lang kon KBGO de voorsprong houden, maar de thuisploeg nam alsnog de wedstrijd in handen in het vierde quarter. Milan Wintein scoorde op 2 seconden van het einde de winning goal (59-57).Zaterdagavond stond nog een derby van tweedeprovincialers op de agenda. Favoriet BBC Izegem Two ging eerder verrassend onderuit tegen BBC De Westhoek Zwevezele Two (67-74).In de halve finale speelt Vagant Kortrijk tegen BC RHK-Delrue Oostende. In het andere duel spelen BBC De Westhoek Zwevezele Two en Basket Sijsele Two tegen elkaar. Die matchen zijn gepland in het weekend van 26 april. De finale wordt gespeeld op 16 mei.