De Nederlandse eersteklasser Heroes Den Bosch, gecoacht door onze landgenoot en ex-coach van BC Oostende Jean-Marc Jaumin, maakt op zijn website bekend dat het Ids Rebergen naar KB Gistel Oostende One ziet vertrekken. Rebergen genoot zijn opleiding bij Den Bosch en maakte deel uit van de talentvolle nationale ploeg U18 die het EK won.

"Hoewel ik graag nog langer bij Heroes Den Bosch was gebleven, ben ik blij met de kans die ik in Oostende krijg. Komend seizoen zal ik daar veel minuten op niveau maken en groeien als speler. De afgelopen jaren in Den Bosch zijn speciaal geweest en het vorig seizoen mogen aansluiten bij de selectie blijk ik zeker koesteren."

(BV)

De Nederlandse eersteklasser Heroes Den Bosch, gecoacht door onze landgenoot en ex-coach van BC Oostende Jean-Marc Jaumin, maakt op zijn website bekend dat het Ids Rebergen naar KB Gistel Oostende One ziet vertrekken. Rebergen genoot zijn opleiding bij Den Bosch en maakte deel uit van de talentvolle nationale ploeg U18 die het EK won."Hoewel ik graag nog langer bij Heroes Den Bosch was gebleven, ben ik blij met de kans die ik in Oostende krijg. Komend seizoen zal ik daar veel minuten op niveau maken en groeien als speler. De afgelopen jaren in Den Bosch zijn speciaal geweest en het vorig seizoen mogen aansluiten bij de selectie blijk ik zeker koesteren."(BV)