KBBC Oostkamp One opende de competitie met een ruime 114-73-overwinning tegen GSG Aarschot. Met een tussenstand van 34-16 na het eerste quarter was de match zo goed als gespeeld. Bij de rust stond het 64-35 voor de thuisploeg. Ook na de pauze bleven de Merels op dat elan doorgaan (90-50). Jules Robijns werd topschutter met 27 punten, maar ook Zutterman, Van Ravensteijn en de broers Berquin gingen vlot in de dubbele cijfers.

Basket Sijsele One kwam niet in actie door een coronabesmetting bij tegenstander Neufchâteau. KB Gistel Oostende One was vrij op de eerste speeldag.

(BV)

KBBC Oostkamp One opende de competitie met een ruime 114-73-overwinning tegen GSG Aarschot. Met een tussenstand van 34-16 na het eerste quarter was de match zo goed als gespeeld. Bij de rust stond het 64-35 voor de thuisploeg. Ook na de pauze bleven de Merels op dat elan doorgaan (90-50). Jules Robijns werd topschutter met 27 punten, maar ook Zutterman, Van Ravensteijn en de broers Berquin gingen vlot in de dubbele cijfers.Basket Sijsele One kwam niet in actie door een coronabesmetting bij tegenstander Neufchâteau. KB Gistel Oostende One was vrij op de eerste speeldag.(BV)