Oostendenaar Steven Verplancken maakt overstap naar Glennville State College

Steven Verplancken in actie bij TVCS. © BV
Redactie KW

Oostendenaar Steven Verplancken beëindigt dit jaar zijn highschoolcarrière in de Teays Valley Christian School en trekt volgend seizoen naar Glennville State College in West Virginia.

Het is een nieuw hoofdstuk in de basketbalcarrière van de ex-jeugdspeler van BC Oostende, Racing Brugge en Falco Gent vooraleer hij naar de States trok. “Ik had meteen een heel goed gevoel bij deze school“, vertelt Steven Verplancken. “Het is een instituut met de nodige middelen, wat zeker niet onbelangrijk is. Bovendien krijg ik ook een volledig scholarschip, wat het toch wel heel aantrekkelijk maakt. Het is een kleine college in de tweede divisie, op twee uur rijden van Teays Valley waar ik nu zit. De relatie met de coach zat ook meteen heel goed, dus ik zie het helemaal zitten. Ik zal er spelen en mezelf ontwikkelen, hij geeft me heel veel vertrouwen. Ook de studies zullen heel goed lopen, want het is een privéschool.”

Verplancken heeft ook een Dominicaans paspoort en speelde vorige zomer op de Amerikaanse kampioenschappen mee met de Dominicaanse Republiek.

(BV)

Stevenhttps://www.facebook.comFacebook1

First, I want to give all glory to God for many blessings placed before me. I would like to thank my Parents and Sister…

Geplaatst door Steven Verplancken Jr. op Maandag 29 april 2019

rich1.0https://www.facebook.com/steven.robert.verplancken/posts/2016001768527423552

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier