Oostende zonder Kuridza in Supercupwedstrijd

Marko Kuridza in actie. © Bart
Redactie KW

Zaterdagavond strijden landskampioen en bekerwinnaar BC Oostende en verliezend bekerfinalist Limburg United om 20.30 uur in de Versluys | Dôme om de Supercup. Dit is de tip-off van het nieuwe seizoen.

BC Oostende, dat al achttien landstitels en evenveel bekers van België won, is aan zijn 24ste Supercupwedstrijd toe. Voor Limburg United, dat nog geen landstitels of bekers won, is het zijn eerste deelname aan de Supercupmatch. Marko Jagodic-Kuridza (operatie aan de elleboog) ontbreekt bij Oostende. De Kroatische power forward is vier weken out.

Oostende won al negen keerde Supercup. Vorig seizoen greep het naast de tiende trofee door een nederlaag thuis tegen Antwerp Giants. Zaterdagavond krijgen de Zeekapiteins een nieuwe kans op die tiende triomf.

Voor dit Supercupduel is er een opmerkelijke formule voor de supporters. Een gewoon toegangskaartje kost 10 euro. Je kan dat ticket echter ook in een formule kopen met een pakje friet, een frikandel en drie drankjes. Dat geheel kost 20 euro. Je kan je pakket reserveren via tickets@bcoostende.be of aan de kassa van de zaal kopen.

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier