Olivier Troisfontaines toch speelgerechtigd tegen Europees kampioen Sassari

Olivier Troisfontaines. © Belga/Icon Sport
Redactie KW

Dinsdagavond ontvangt Filou Oostende (vierde in de stand) op de tiende speeldag van de Champions League groepsleider Dinamo Sassari, winnaar van de FIBA Europe Cup 2019 en viceleider in de Italiaanse competitie. De opworp is om 20 uur in de Versluys|Dôme.

“Deze ploeg uit Sardinië is fysiek heel sterk, maar wij doen het thuis tegen topploegen ook heel goed. Deze maand willen we minstens één zege halen uit de thuismatchen tegen de top drie”, zegt kapitein Dusan Djordjevic, die in januari ook Ankara en Manresa nog in Oostende verwelkomt.

Oostende recupereert Loic Schwartz (na duimbreuk) en Shevon Thompson (na handblessure) maar Braian Angola (kuit) is opnieuw onzeker. Maandagavond had Cholet, de Franse ex-club van Olivier Troisfontaines, nog geen vrijgavebrief bezorgd. Maar uiteindelijk staat het Champions League-debuut van de Luikse aanwinst van Filou Oostende niet op de helling. Dinsdagochtend was deze administratieve voorwaarde immers ook vervuld. Troisfontaines speelt met shirtnummer 8.

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier