Nieuwe overwinning voor Emma Meesseman met Chicago Sky

Emma Meesseman stond 27 minuten op het terrein en was goed voor vier punten en één rebound. © Sports Press Photo Shaina Benhiyoun/SPP/Sipa USA
Redactie KW

Emma Meesseman heeft een nieuwe zege behaald in de Noord-Amerikaanse basketcompetitie WNBA. Chicago Sky versloeg woensdag Connecticut Sun met 91-83.

De wedstrijd werd gespeeld om 11 uur ‘s ochtends (lokale tijd), wat hoogst ongebruikelijk is in de WNBA. Desondanks kwamen er toch 6.709 toeschouwers opdagen. Chicago kwam al snel aan de leiding tegen Connecticut, dat derde staat in de WNBA (13-7). Julie Allemand wist te scoren op de buzzer in het eerste kwart. De Luikse stond 11 minuten op het veld en was goed voor drie punten en drie assists.

Meesseman, die onlangs werd opgenomen als reserve in de All Star Game, stond 27 minuten op het terrein en was goed voor vier punten en één rebound. De Amerikaanse Candace Parker kroonde zich tot matchwinnares met 25 punten en 11 rebounds.

Het is de vierde overwinning op rij voor Chicago, dat momenteel tweede staat met veertien overwinningen en vijf nederlagen. De Las Vegas Aces staan aan de leiding met veertien overwinningen en vier nederlagen. Zaterdag neemt Chicago het op tegen Phoenix Mercury. (Belga)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.