Het is voor de Mystics de tweede nederlaag op rij in vijf wedstrijden. De titelverdediger zakt hierdoor in de stand naar de zevende stek.

Meesseman liet zich bij de Mystics wel opmerken, met 24 punten. Dat is een record voor haar in de WNBA.

Het seizoen in de WNBA moest oorspronkelijk op 15 mei van start gaan, maar werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. De competitie gaat dit jaar in Florida in verkorte vorm door op de IMG-academie in Bradenton, dicht bij Tampa Bay. De WNBA koos ervoor alle speelsters in één bubbel onder te brengen om zo het risico op coronabesmetting te verkleinen.

In de reguliere competitie dienen 22 wedstrijden te worden afgewerkt, vorig jaar waren dat er nog 34. Nadien volgen in oktober de play-offs. Twaalf teams nemen deel.

(Belga)

Het is voor de Mystics de tweede nederlaag op rij in vijf wedstrijden. De titelverdediger zakt hierdoor in de stand naar de zevende stek. Meesseman liet zich bij de Mystics wel opmerken, met 24 punten. Dat is een record voor haar in de WNBA. Het seizoen in de WNBA moest oorspronkelijk op 15 mei van start gaan, maar werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. De competitie gaat dit jaar in Florida in verkorte vorm door op de IMG-academie in Bradenton, dicht bij Tampa Bay. De WNBA koos ervoor alle speelsters in één bubbel onder te brengen om zo het risico op coronabesmetting te verkleinen. In de reguliere competitie dienen 22 wedstrijden te worden afgewerkt, vorig jaar waren dat er nog 34. Nadien volgen in oktober de play-offs. Twaalf teams nemen deel.(Belga)