Negen op rij voor Wibac Two

Stijn Vermaut. (foto JS) © ©2019 Jan STRAGIER
Redactie KW

De Heren Two van Wibac zijn aan een sterke reeks bezig en staan dan ook aan de leiding in vierde provinciale B. Ze willen er uiteraard alles aan doen om ook de laatste vijf wedstrijden te winnen.

“We begonnen zeer gedreven aan de match tegen Avelgem”, opent de 35-jarige spelverdeler Stijn Vermaut uit Sint-Eloois-Winkel die arbeider is bij Top Motors en al sinds 1990 bij Wibac speelt. “En we hadden al snel een 20-puntenkloof. Zo konden we de wedstrijd goed onder controle houden. Iedereen heeft voldoende speelminuten gekregen van de coach.”

“We moeten terug vanaf de eerste seconde er met de volle honderd procent in vliegen om de tegenstander niet in de match te laten komen, want de resultaten van Koksijde zijn de laatste matchen zeer behoorlijk. Er spelen sinds enkele weken ook een paar nieuwe spelersbij. Afwachten wie er aan de opworp zal staan.”

“We werken iedere match als team goed voor elkaar. De teamgeest zit goed en de resultaten volgen dan ook automatisch. We hopen dit nog enkele weken vol te kunnen houden. Natuurlijk is het ook een opsteker dat we Ward Bonte na enkele seizoenen terug mochten verwelkomen in de ploeg. We zullen er alles proberen aan te doen om de laatste vijf matchen nog te kunnen winnen.”

“Center Kristof Commeyne is al twee weken out met last aan de rug. Hopelijk is hij snel terug fit. Vleugel Martijn Denorme is heel de maand januari afwezig door examens.” (RV)

Zondag 19 januari om 16 uur: BBC Koksijde Z – Wibac Two.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.