De wedstrijd begon gelijkopgaand met Dobbelaere die na vijf minuten Ieper voor het eerst op voorsprong kon brengen (10-13). Ieper was maar kort aan zet, want na het eerste quarters stonden ze met liefst 9 punten in het krijt: 28-19.

Ook in het tweede quarter bleef Ieper achter de feiten lopen. Spaens kan ondanks een lay up en een driepunter de achterstand niet meteen kleiner maken 45-32. Met een achterstand van 13 punten ging Melco de rust in: 58-45

Spaens scoortde de eerste punten in het derde quarter maar het bleek een doekje tegen het bloeden; de thuisploeg bouwde de voorsprong verder uit: 73-52. Pas in de slotfase kon Melco Ieper na punten van Spaens, Schepens en Dherk de blamage van 20 punten vermijden. Uiteindelijk verloren de Ieperlingen met 101-88.

(MD)

De wedstrijd begon gelijkopgaand met Dobbelaere die na vijf minuten Ieper voor het eerst op voorsprong kon brengen (10-13). Ieper was maar kort aan zet, want na het eerste quarters stonden ze met liefst 9 punten in het krijt: 28-19. Ook in het tweede quarter bleef Ieper achter de feiten lopen. Spaens kan ondanks een lay up en een driepunter de achterstand niet meteen kleiner maken 45-32. Met een achterstand van 13 punten ging Melco de rust in: 58-45Spaens scoortde de eerste punten in het derde quarter maar het bleek een doekje tegen het bloeden; de thuisploeg bouwde de voorsprong verder uit: 73-52. Pas in de slotfase kon Melco Ieper na punten van Spaens, Schepens en Dherk de blamage van 20 punten vermijden. Uiteindelijk verloren de Ieperlingen met 101-88.(MD)