Melco zat niet meteen goed in de wedstrijd. Spaens en Hazard zetten in de slotfase van het eerste quarter hun ploeg wel op een kleine voorsprong 19-20. Ook het tweede quarter was gelijkopgaand tot De Vos Melco een eerste keer op voorsprong bracht: 27-32. De Ieperse opflakkering was van korte duur en er werd gerust met 37-34.

Na 5 minuten in het derde quarter kon Ieper na een driepunter van Chada de thuisploeg op de knieën krijgen. Hazard trok vervolgens alle aandacht naar zich toe door ene korf na de andere te scoren: 50-62. Het laatste quarter werd met ondermeer driepunters van Spaens en Dobbelaere de voorsprong nog vergroot: 70-93.

(MD)

Melco zat niet meteen goed in de wedstrijd. Spaens en Hazard zetten in de slotfase van het eerste quarter hun ploeg wel op een kleine voorsprong 19-20. Ook het tweede quarter was gelijkopgaand tot De Vos Melco een eerste keer op voorsprong bracht: 27-32. De Ieperse opflakkering was van korte duur en er werd gerust met 37-34.Na 5 minuten in het derde quarter kon Ieper na een driepunter van Chada de thuisploeg op de knieën krijgen. Hazard trok vervolgens alle aandacht naar zich toe door ene korf na de andere te scoren: 50-62. Het laatste quarter werd met ondermeer driepunters van Spaens en Dobbelaere de voorsprong nog vergroot: 70-93.(MD)