Melco Ieper verliest (zoals verwacht) in 1/8 finale van United Limburg

Woensdagavond mocht Melco Ieper eersteklasser Limburg United ontvangen.

Voor de Ieperlingen was de wedstrijd tegen de eersteklassers een galamatch. Vooraf werd al gesteld dat United Limburg nooit zo verliezen op Ieper. En dat gebeurde ook niet, hoewel Melco Ieper in de eerste helft nooit van het kastje naar de muur werd gespeeld.

Aan de rust telde Meldo dan ook maar 2 punten achter: 35-37. De tweede helft was het klasseverschil dan wel snel duidelijk. Na 5 minuten in die tweede helft keek Ieper tegen een achterstand van 9 punten. Tegen het eind van het derde quarter konden de spelers van coach Minne nog de schade beperken tot 7 punten maar dan was hun verhaal uit. Melco Ieper verloor uiteindelijk met 18 punten: 64-82. Leemans, Dobbelaere en Mestdagh waren de Ieperlingen die het best bij shot waren. Ze scoorden respectievelijk 14, 13 en 12 punte