Melco Ieper verliest tegen Sint-Niklase

Jasper Chiwuzie (rechts) wordt gemist bij Melco. (Foto Bart) © VDB
Redactie KW

Melco Ieper heeft niet kunnen winnen op Sint-Niklase (83-72) en moet daarvoor vooral in eigen boezem kijken.

Er werd zeer zwak gestart waardoor na het eerste quarter Melco met 23-20 in het krijt stond. De defense in het tweede quarter was dan duidelijk beter zodat de Ieperlingen met 40-45 de rust in gingen. De voorsprong speelde Melco Ieper al vlug kwijt in het derde quarter (62-58) en ook tijdens het laatste quarter was zowel de afwerking als de defense niet optimaal om nog een scheve situatie recht te zetten.

Halve finale van de beker

Melco Ieper voelt ondertussen hoe zwaar het vertrek weegt van de Brit Japser Chiwuzie. Het is nog niet duidelijk of de club voor de Brit een vervanger zal aantrekken. Wat voorlopig niet lukt in de competitie lukt dan wel in de beker. Eind deze maand, een datum wordt binnenkort bekendgemaakt, speelt Melco Ieper de halve finale tegen Gembo Borgerhout. Aangezien de halve finale uit een heen-en terugwedstrijd bestaat en Melco eerst uit speelt mag de club misschien wel dromen van een finale. Gembo Borgerhout is wel geen makkelijke tegenstander, de Antwerpse club staat momenteel tweede in de reeks van Melco Ieper.

(MDN)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten