Melco Ieper behaalt gemakkelijke zege tegen Royal IV Brussels

Kjell Devacht legde de eindstand vast. © (Foto VDB)

Melco Ieper speelde dit weekend thuis tegen Royal IV Brussels en won met 80-72.

Leemans scoorde in de eerste minuut al twee tweepunters (4-0) en Melco gaf de vroege voorsprong niet meer uit weg in het eerste quarter, meer nog de Ieperlingen bezorgden de Brusselaars een achterstand van liefst 8 punten: 22-14. In het tweede quarter stond er geen maat op Melco en werd de opgebouwde voorsprong zowaar meer dan verdubbeld : 47-30, Dobbelaere stond met 10 punten als beste schutter van de ploeg genoteerd na één speelhelft. Na de rust nam Melco wat gas terug waardoor de bezoekers het derde quarter konden winnen (17-19), maar Melco vatte wel het slotquarter aan met 64-49. Devacht en Dobbelaere zetten Melco dan meteen op 67-51. Vandermeersch, Leemans en Schepens wat later op 73-56. Debrock bracht met een tweepunter Melco op een voorsprong van 18 punten: 76-58. Het was Devacht die uiteindelijk de eindscore vastlegde met een tweepunter.