Meesseman speelde achttien minuten mee en was goed voor achttien punten, vier rebounds en drie assists. Mestdagh stond vijf minuten op het parket en kon daarin drie punten scoren.

Washington begon het seizoen met een 84-69 nederlaag tegen Connecticut Sun. Daarna volgde een 96-75 overwinning tegen Atlanta Dream.

Meesseman en Mestdagh zullen nu de Belgian Cats vervoegen in de voorbereiding op het EK in Servië en Letland (27 juni - 7 juli). De Belgische basketvrouwen werkten een stage in Japan af en trekken nu richting Spanje.

© NBAE/Getty Images

(BELGA)

Meesseman speelde achttien minuten mee en was goed voor achttien punten, vier rebounds en drie assists. Mestdagh stond vijf minuten op het parket en kon daarin drie punten scoren.Washington begon het seizoen met een 84-69 nederlaag tegen Connecticut Sun. Daarna volgde een 96-75 overwinning tegen Atlanta Dream.Meesseman en Mestdagh zullen nu de Belgian Cats vervoegen in de voorbereiding op het EK in Servië en Letland (27 juni - 7 juli). De Belgische basketvrouwen werkten een stage in Japan af en trekken nu richting Spanje.(BELGA)